Osakaskunnan kokouksen antia 2021

Kokous-2021-1
Sukevan yhteismetsän osakaskunnan kokous pidettiin keskiviikkona 3.päivänä 2021 Sukevalla Linnaportissa. Kokouspaikkana Linnanportti on hyvä kokoustaa.

Paikalle oli saapunut kahdeksantoista henkilöä, jotka edustivat viittätoista osakunnan jäsentä. 
Kokouksen puheenjohtajana toimi Matti Vatanen ja sihteerinä hoitokunnan sihteeri Erkki Shemeikka. Sihteeri oli laittanut kokousmateriaalin kaikille osakaskunnan jäsenille ensin sähköpostilla ja vihkosen etanapostissa.
 
Kokouksessa käsiteltiin perinteiset asiat toimintakertomus, tilit, toimintasuunnitelma ja talousarvio jotka hyväksyttiin esitetyssä muodossa. Hoitokunnan palkkiot päätettiin pysyttää ennallaan. 

Kokous-2021-3

Hoitokunnasta erovuorossa olivat Ari Sirviö (varamies Väinö Eskelinen) ja Eino Väisänen (varamies Matti Pyy). Heidät valittiin uudelleen ja hoitokunnan puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan Ari Sirviö ja varapuheenjohtajaksi Eino Väisänen.

Ylijäämän jakoesitys hyväksyttiin hoitokunnan esittämässä muodossa. Samoin kokous hyväksyi hoitokunnan allekirjoittaman tuulivoimasopimuksen YTI:n kanssa.

Talaksen mökin siirtyminen hirviseurueelta yhteismetsälle päätettiin monen monen erilaisen puheenvuoron jälkeen ja hoitokunta tekee mökin käyttöön säännöt.

Kokousedustajille esitettiin, että jos mahdollista koronan vuoksi, niin kesäretki suunnataan johonkin tuulivoimapuistoon tutustumista varten.

Tiedotteet

Kesäretki 12.08.2021 Kannukseen Lue lisää.

Kevään ja kesän 2021 tapahtumia Lue lisää.

2021 kokouksen antia

Vuoden 2020 toimintakertomus sekä tulos ja tase lisätty. Lue lisää.

2020 kokouksen antia Lue lisää.