Osakaskunnan kokous 15.04.2023

Sukevan yhteismetsän Osakaskunnan kokous pidettiin lauantaina 15.04.2023 Iisalmessa hotelli Golden Domessa. Kokouksen jälkeen jatkettiin ruokailulla Sukevan yhteismetsän 70 vuotisjuhla  merkeissä.

Osakaskunnan kokouksessa puheenjohtaja toimi Matti Pyy ja sihteerinä hoitokunnan sihteeri Erkki Shemeikka.

Kokouksessa käsiteltiin osakaskunnankokoukselle kuuluvat asiat. Hyväksyttiin toimintakertomus ja tilit vuodelta 2023 ja samoin hyväksyttiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2023.

Hoitokunnan esittämät palkkiot hyväksyttiin esitetyssä muodossa joissa oli hieman korotusta. 

Hoitokunnan erovuoroinen jäsen Erkki Shemeikka valittiin jatkamaan ja hänen henkilökohtaiseksi varamieheksi valittiin Heikki Pulkka. Hoitokunnan puheenjohtajaksi valittiin edelleen Ari Sirviö ja varapuheenjohtajaksi Eino Väisänen.  Vuoden 2022 ylijäämään jaon suuresta oltiin yhtämieltä ja rahat tulevat tilit aikanaan. 

Sukevan yhteismetsäkin on mukana digiloikassa jossa ollaan mukana metsävaratiedon ja taloushallinon osalta. 

Kokouksen jälkeen siirryttiin juhlistamaan Sukevan yhteismetsän 70-vuotistaivalta osakkaiden kesken ilma sen suurempia juhlallisuuksia.

Aluksi hoitokunnan puheenjohtaja toivotti osakkaat avecien kera tervetulleiksi ja kertoi muutamin sanoin menneistä vuosista ja juotiin tervetulomalja ja aloitettiin ruokailu. 

Ruokailun jälkeen sihteeri näytti valokuvia vuodesta 2011 lähtien (aiemmilta ajoilta ei ole) ja samalla se toimi historiikkina viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Samalla sihteeri kertoi läsnä olleille tervehdykset joita oltiin osakkailta saatu ja 60-vuotis juhlasta joka järjestiin 2013 Pihlajason tukikohdassa. Paikalla oli tälläin runsaasti väkeä ja koululaisia tuli setsemällä linja-autolla paikalle.

Valokuvia oli runsaasti ... joillekin ihan liian kanssa mutta kuvin nähtiin mitä oloi tapahtunut viimeisen kymmenvuoden aikana. 

Tästä on hyvä jatkaa seuraavalle vuosikymmenelle  

Tiedotteet

 
Vuoden 2021 & 2022 toimintakertomus, tulos sekä tase lisätty.
Lue lisää.

Osakaskunnan kokous 15.4.2023

Suomen yhteismetsäpäivät Tampereella 23.-24.03.2023 Lue lisää.

Sukevan yhteismetsän osakaskunnan kokous Lue lisää.

FINNMETKO2022 Lue lisää.